Boka tid

 

 

 

 

 

 3 september börjar höstterminen för dig som vill träna på aktivera spa – ditt slowmotioncenter

Höstterminen börjar vecka 35

Är du intresserad av att träna Pilates, den ädlaste formen av coreträning. Då är du välkommen på våra Pilates klasser som startar tisdag den 29/ 10. Våra pilatesklasser ser ut enligt följande hösten 2017.

Tisdagar 10:00-11:00 Pilates Senior – Annsofie
Tisdagar 18:15-19:15 Pilates Flex – Annsofie
Onsdagar 17:15-18:15 Pilates Nybörjare – Sammy
Onsdagar 18:30-19:30 Pilates Advanced – Sammy

Du har också möjlighet att anmäla dig till en yogaklass onsdagar kl 09:00-10:00
Välkommen du också

Möhippornas tid är här!

Möhippornas tid är här! Ge blivande bruden och er själva en dag i strålkastarljuset!

Bruden har huvudrollen ni är hennes medspelare i musikalen om hennes eget liv. Ni sjunger, ni dansar, ni äter, ni får behandlingar och servas under dagen. Ni koreograferas in i era roller utav utbildad och kunnig personal.  Några dagar senare släpps musikalfilmen med blivade bruden i huvudrollen ni blir de första att se den. Njut av en dag som leder till massor av goda minnen av en dag full av skratt.

Gör brudens dag till en dag full av glädje….

annsofie huvud bild

 

Yoga weekend 2-4 november

Följ med du också på en fantastisk yoga weekend.

En helg bara för dig, vi praktiserar yoga, mindfulness, äter yogisk mat samt badar i vedeldad tunna ute,  bubblar bubbelpool inomhus och tar natursköna vandringar i Sörmlands fina skogar. Vi utövar vår yoga med utsikt genom stora panorama fönster mot en vacker sjö, vi bor enkelt med ändå med alla bekvämligheter på rummet.

Avresa från slowmotion centret den 2 november kl. 15:00

Hemresa från slowmotion centret den 4 november kl. 15:00

Kursen kräver inga som helst förkunkaper utan anpassas individuellt,

Kostnad: 2985 kr / del i dubbelrum, logi, helpension, yoga, mindfulness, bad mm.

 

Praktikant

Hej jag heter Jasmin & är 24 år. Jag ska praktisera på Aktivera spa ditt slowmotioncenter under 2 veckor tid. Det är min andra dag här på Aktivera spa – ditt slowmotion center och jag trivs bra. Hoppas vi ses snart!

Hälsomingel med Fredrik Paulun

Hälsomingel med Fredrik Paulun

Den 15 november vill vi leverera ett färgsprakande hälsomingel till dig som har ett intresse för att hålla kroppen stark och frisk hela livet på Eskilstuna teater, i centrum står vår hälsa. Hälsa skapar vi genom sund träning, bra matvanor, en god sömn och en tillfredställande sysselsättning. Under kvällen kommer vi att gästas utav en av Sveriges bästa näringsfysiologer Fredrik Paulun  som på sitt insprierande och motiverande sätt kommer att delge oss sina erfarenheter. De bjuds på en touch av Mindfulness, show, glamouröst mingel och självklart får vi med oss en liten goodie bag hem.

Fredrik Paulun är en flitig debattör i radio och tv och  har skrivit flertalet böcker om fettreducering, G.I , stenålderskost och LCHQ som har sålts i miljontals exemplar, du har säkert  stött ihop med hans juicer, flingor mm som söljs  i de flesta butiker.

Vi öppnar dörrarna kl.17:00 för att sedan starta programmet på stora scenen kl. 17:45……vi kommer att ha en kortare paus mitt emellan då de finns en servering som serverar fika och smörgåsar för dem som önskar.

Anmälan gör man enklast via vår hemsida: www.aktiveraspa.se gå in under EVENT och klicka på Fredrik Paulun så ligger anmälnings formuläret där. Men de går också bra att ringa oss på 016-14 77 00

 

Hoppas vi ses, välkomna

Annsofie

 

 

Boka tid

Boka din behandling på knappen ovanför

Maj erbjudande.

Spa-fötter 595:- (ord.pris 795:-)

En skön behandling där dina fötter får liv igen. Behandlingen inleds med ett fotbad. Naglarna klipps och formas, skonsam filning av förhårdnader. Behandlingen avslutas med att fötterna och underbenen får en härligt uppfriskande massage.

Boka din behandling på knappen här ovanför

>>Läs mer här

Ge bort en upplevelse

När du köper presentkort hos oss bestämmer du bara beloppet.

Läs mer här >>

Slowclub blogg

Här kan du läsa om de senaste som hänt på slowmotion centret, få tips och njuta mer.

Läs mer här >>