Om oss

OM SLOWMOTIONCENTRET

Vi vill skapa de bästa förutsättningarna för dig att träna med hög kvalité, ta professionella behandlingar och ta del av energigivande och inspirerande event och resor för att skapa balans mellan kropp och själ.

Eskilstunas slowmotion center ligger på kungsgatan 65 med gott om parkeringsplatser precis utanför. Direkt när du stiger in genom lokalerna upplever du lugn och harmoni och möts av en välkomnande personal.

VAD MENAS MED SLOWMOTION?

Slowmotion betyder att du skall utifrån din hälsa få ut det bästa av dig, till dig, för dig.

Genom att ta hänsyn till din kropp fysiskt och mentalt, genom att ge just din kropp vad de behöver för att kunna leva optimalt just nu och här under hela livet. Om det så är lugn och ro eller om det är aktivitet så erbjuder slowmotion centret ett helhetsutbud av lugn och ro aktiviteter, fysiska aktiviteter samt mentala aktiviteter för att du skall få ut det bästa av dig, till dig, för dig .

Helt enkelt vill vi att livet skall levas lugnt lyckligt och lustfyllt. Vi erbjuder det där lilla extra i livet som får oss att må så bra.

OM FÖRETAGET

Slowmotion centret är en vidareutveckling av aktivera spa & konferens som startades 1992 i liten skala av Ann-Sofie Karlsson, 1997 började företaget bedriva delar av sin verksamhet på Stadshotellet i Eskilstuna och 2004 så skedde en utökning av verksamheten och dess lokaler på Stadshotellet .

I oktober 2007 så hade företaget återigen en nypremiär efter ytterligare en större ombyggnation och utökning av verksamheten. Uppväxlingen av verksamheten tog sedan tvärt slut 25 februari 2009 då större delen av hotellet brann ner och även hela verksamheten för aktivera spa & konferens försvann i lågorna.

Verksamheten fortsatte efter branden i liten skala på Hotell Bolinder ända fram tills den 1 februari 2011 då v erksamheten återigen öppnades i fräscha nyrenoverade lokaler på kungsgatan 65 i Eskilstuna.

Företagets verksamhet har gått från att enbart tillhanda service som personlig träning, behandlingar såsom massage, ansikte, fot, hand och kroppsbehandlingar samt försäljning av hudvårdsprodukter för ansikte och kropp. Till att även arrangera årligen återkommande event, och hjälpa företag med deras kick offer och andra sammankomster samt att arrangera hälsoresor. Företaget är från grunden specialiserat på att kunna ge större grupper behandlingar och hälsobefrämjande träning.

Vi finns för dig som vill stärka ditt  fysiskt och själsligt på ett personligare sätt.

Läs mer om våra aktiviteter här

>> Träning
>> Event
>> Resor

Boka din behandling på knappen ovanför

Erbjudande!

Klassisk ansiktsbehandling special 1395:- (ord. pris 1450:-)

80 minuter

För dig som vill känna dig riktigt ren och samtidigt drömma dig bort. Rengöring, peeling, ånga, porrengöring, massage, mask och dagcreme samt färgning av fransar och bryn samt formning.

Boka din behandling på knappen här ovanför

>>Läs mer här

Ge bort en upplevelse

När du köper presentkort hos oss bestämmer du bara beloppet.

Läs mer här >>

Slowclub blogg

Här kan du läsa om de senaste som hänt på slowmotion centret, få tips och njuta mer.

Läs mer här >>