Hälsomingel med Fredrik Paulun

Hälsomingel med Fredrik Paulun

Den 15 november vill vi leverera ett färgsprakande hälsomingel till dig som har ett intresse för att hålla kroppen stark och frisk hela livet på Eskilstuna teater, i centrum står vår hälsa. Hälsa skapar vi genom sund träning, bra matvanor, en god sömn och en tillfredställande sysselsättning. Under kvällen kommer vi att gästas utav en av Sveriges bästa näringsfysiologer Fredrik Paulun  som på sitt insprierande och motiverande sätt kommer att delge oss sina erfarenheter. De bjuds på en touch av Mindfulness, show, glamouröst mingel och självklart får vi med oss en liten goodie bag hem.

Fredrik Paulun är en flitig debattör i radio och tv och  har skrivit flertalet böcker om fettreducering, G.I , stenålderskost och LCHQ som har sålts i miljontals exemplar, du har säkert  stött ihop med hans juicer, flingor mm som söljs  i de flesta butiker.

Vi öppnar dörrarna kl.17:00 för att sedan starta programmet på stora scenen kl. 17:45……vi kommer att ha en kortare paus mitt emellan då de finns en servering som serverar fika och smörgåsar för dem som önskar.

Anmälan gör man enklast via vår hemsida: www.aktiveraspa.se gå in under EVENT och klicka på Fredrik Paulun så ligger anmälnings formuläret där. Men de går också bra att ringa oss på 016-14 77 00

 

Hoppas vi ses, välkomna
Annsofie

Boka din behandling på knappen ovanför

Erbjudande!

Klassisk ansiktsbehandling special. 995:- (ord. pris 1450:-)

80 minuter

För dig som vill känna dig riktigt ren och samtidigt drömma dig bort. Rengöring, peeling, ånga, porrengöring, massage, mask och dagcreme samt färgning av fransar och bryn samt formning.

Boka din behandling på knappen här ovanför

>>Läs mer här

Ge bort en upplevelse

När du köper presentkort hos oss bestämmer du bara beloppet.

Läs mer här >>

Slowclub blogg

Här kan du läsa om de senaste som hänt på slowmotion centret, få tips och njuta mer.

Läs mer här >>