Boka tid

SPA BEHANDLINGAR

Till oss kan du komma både som privatperson eller i större och mindre grupper om 2-30 personer. Vår styrka är att vi kan ta hand om många personer samtidigt. Våra terapeuter är väl utbildade inom sina respektive områden, vilket ger våra gäster en säkerhet för att de ska få en så njutbar och effektiv behandling som möjligt.

Är du osäker på vilken eller vilka behandlingar som passar just dig? Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en behandling som passar just dig och dina behov!

Boka gärna i god tid. Får du förhinder vill vi gärna att du avbokar din behandling senast dagen innan.

För att vi ska kunna ge dig en behandling som passar just dig, är det viktigt att du informerar oss om du är allergisk, äter medicin, eller är gravid. Våra hudterapeuter skräddarsyr sedan behandlingarna efter dina behov.

Slowmotion centret erbjuder stort utbud av produkter för hudvård, hårvård, make-up, manikyr, pedikyr mm. Här hittar du även många av de produkter vi använder i våra behandlingar.

Boka tid

Boka din behandling på knappen ovanför

Maj erbjudande.

Spa-fötter 595:- (ord.pris 795:-)

En skön behandling där dina fötter får liv igen. Behandlingen inleds med ett fotbad. Naglarna klipps och formas, skonsam filning av förhårdnader. Behandlingen avslutas med att fötterna och underbenen får en härligt uppfriskande massage.

Boka din behandling på knappen här ovanför

>>Läs mer här

Ge bort en upplevelse

När du köper presentkort hos oss bestämmer du bara beloppet.

Läs mer här >>

Slowclub blogg

Här kan du läsa om de senaste som hänt på slowmotion centret, få tips och njuta mer.

Läs mer här >>