RESOR

NÄSTA MÅ-BRA RESA 8-15 MAJ TILL SPANSKA SOLKUSTEN.Succén fortsätter! Första resan blev fullbokad och väntelistan lång. Nu har du chansen igen. Det blir en vecka fullproppad av roliga och givande föreläsningar och aktiviteter. Tänk träning och dans utomhus med solen i ansiktet, skön yoga och meditation på morgonen, spännande och inspirerande profiler, nya vänner, sångstunder, goda middagar tillsammans, underhållning och många skratt.

Det blir en underbart härlig och stärkande vecka. Kom hem med massor av energi och nya insikter, redo för ännu en skön sommar.

Allt det här får du på MåBra:s resa till Spanska solkusten. Perfekt för alla oss som vill njuta och ha kul samtidigt som vi tar hand om oss. Åk ensam, åk med kompisen eller åk mamma och dotter.

INFO OM RESAN:
När: 8-15 maj 2019.

Var: Playa Granada Club Resort & Spa, Spanska solkusten. Hotellet ligger i Motril på kuststräckan Costa Tropical som har 320 soldagar per år.

Pris: 15 950 kr. Avser del i dubbelrum.

Flyg från: Stockholm och Köpenhamn.

Vad som ingår: Flyg, boende med all inclusive, transfer, fullspäckat träningsprogram, träningsmatta, underhållning och inspirerande föreläsningar/workshops.

4-stjärnigt all inclusive-hotell

Vi arrangerar resor som vänder sig till dig som vill ha det där extra för din tillvaro, allt från hälsoresor i Sörmlands sköna skogar till spektakulära slowmotion resor till Thailand.

Resorna har en sak gemensamt, att de vill ge inspiration, avkoppling och öppna upp sinnena. Ung som gammal alla kan följa med på dessa resor, som medlem i Slowclub har du alltid förtur på resor. Avbokningsregler gäller specifikt vid varje tillfälle.

Ibland reser vi inte längre än till närmaste skog för att plocka svamp. Så håll dig uppdaterad via vår hemsida vart nästa resa går.

Boka din behandling på knappen ovanför

Erbjudande!

Klassisk ansiktsbehandling special. 995:- (ord. pris 1450:-)

80 minuter

För dig som vill känna dig riktigt ren och samtidigt drömma dig bort. Rengöring, peeling, ånga, porrengöring, massage, mask och dagcreme samt färgning av fransar och bryn samt formning.

Boka din behandling på knappen här ovanför

>>Läs mer här

Ge bort en upplevelse

När du köper presentkort hos oss bestämmer du bara beloppet.

Läs mer här >>

Slowclub blogg

Här kan du läsa om de senaste som hänt på slowmotion centret, få tips och njuta mer.

Läs mer här >>