PERSONLIG TRÄNING

Vill du börja träna och få bästa möjliga förutsättningar, har du nått en platå i dina träningsresultat eller behöver du en nytändning och nya infallsvinklar. Boka upp någon av våra coacher.

Din personliga träning kan antingen vara början på ett långsiktigt samarbete mellan dig och din coach eller en peppande session under de dagar du besöker oss.

Du kan antingen boka en tid för dig själv, eller som en mindre grupp.

1 person, 1 timme 725 kr
2 personer, 1 timme 450 kr/person
3-9 personer, 1 timme 300 kr/person

Varför personlig träning?

För att du förtjänar att må bra! Alla människor kan höja sin livs­kvalitet genom att ta hand om sin kropp på rätt sätt. Med rätt träning, kost och mental inställning lever du ett friskare liv där du kan prestera högre.

En personlig tränare inspirerar, motiverar och bidrar med kunskap för att din träning ska bli så effektiv och rolig som möjligt. Tillsammans med dig tar han eller hon fram ett träningsupplägg, anpassat efter dina förutsättningar och behov.

Målet för träningen kan t ex vara säkrare träning, att gå upp eller ner i vikt eller att helt enkelt komma igång med en sundare livsstil.

Så går det till
Vid första mötet går du och din personliga tränare igenom din historik för att du få en så säker och målinriktad träning som möjligt. Skador, operationer, mediciner, kostvanor, nuvarande aktivitetsstatus, samt andra detaljer som kommer fram under samtalet är av stort värde för det program som läggs upp för dig. All information som delges din tränare är konfidentiell och behandlas med tystnadsplikt.

När kartläggningen är klar tar din personliga tränare, i samråd med dig, fram ett anpassat träningsprogram. Du får noggrant lära dig övningarnas utförande och teknik. Ni jobbar sedan gemensamt med programmet mot dina mål.

Personlig träning – För vem?
Oavsett var i livet du befinner dig, kan du med hjälp av rätt träning utvecklas, höja din prestationsförmåga och din livskvalitet. Vid varje PT-tillfälle garanteras du 100 % kvalitet.

PT för nybörjare: Kom igång med din träning på rätt sätt, hitta rätt i träningsdjungeln och öka din prestationsförmåga på jobbet och på fritiden.

PT för aktiva:
 Utveckla din nuvarande träning, få hjälp att utforma ett program som höjer din träning till en högre nivå. Ny inspiration med variation och uppfinningsrikedom.

Kostråd:
 För att lära dig äta rätt. Genom att ändra på kosthållningen når du lättare din idealvikt, eller en högre prestation inom den träning du utövar.
Läs mer på slowmotion – kost, om du vill starta ett program för att äta bättre.

Kontakta oss
Alla våra personliga tränare är specialutbildade och har lång erfarenhet av träning och hälsa.
Ta kontakt med oss så hjälper vi dig med bokning, kloka råd och planering.

info@aktiveraspa.se

Boka din behandling på knappen ovanför

Erbjudande!

Klassisk ansiktsbehandling special. 995:- (ord. pris 1450:-)

80 minuter

För dig som vill känna dig riktigt ren och samtidigt drömma dig bort. Rengöring, peeling, ånga, porrengöring, massage, mask och dagcreme samt färgning av fransar och bryn samt formning.

Boka din behandling på knappen här ovanför

>>Läs mer här

Ge bort en upplevelse

När du köper presentkort hos oss bestämmer du bara beloppet.

Läs mer här >>

Slowclub blogg

Här kan du läsa om de senaste som hänt på slowmotion centret, få tips och njuta mer.

Läs mer här >>