SPA BEHANDLINGAR

Till oss kan du komma både som privatperson eller i större och mindre grupper om 2-30 personer. Vår styrka är att vi kan ta hand om många personer samtidigt. Våra terapeuter är väl utbildade inom sina respektive områden, vilket ger våra gäster en säkerhet för att de ska få en så njutbar och effektiv behandling som möjligt.

Är du osäker på vilken eller vilka behandlingar som passar just dig? Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en behandling som passar just dig och dina behov!

Boka gärna i god tid. Får du förhinder vill vi gärna att du avbokar din behandling senast dagen innan.

För att vi ska kunna ge dig en behandling som passar just dig, är det viktigt att du informerar oss om du är allergisk, äter medicin, eller är gravid. Våra hudterapeuter skräddarsyr sedan behandlingarna efter dina behov.

Slowmotion centret erbjuder stort utbud av produkter för hudvård, hårvård, make-up, manikyr, pedikyr mm. Här hittar du även många av de produkter vi använder i våra behandlingar.

Boka din behandling på knappen ovanför

Erbjudande!

Klassisk ansiktsbehandling special. 995:- (ord. pris 1450:-)

80 minuter

För dig som vill känna dig riktigt ren och samtidigt drömma dig bort. Rengöring, peeling, ånga, porrengöring, massage, mask och dagcreme samt färgning av fransar och bryn samt formning.

Boka din behandling på knappen här ovanför

>>Läs mer här

Ge bort en upplevelse

När du köper presentkort hos oss bestämmer du bara beloppet.

Läs mer här >>

Slowclub blogg

Här kan du läsa om de senaste som hänt på slowmotion centret, få tips och njuta mer.

Läs mer här >>