Boka tid

Vandring på Sörmlands leden

Under årets alla årstider så har vi återkommande vandringar på den vackra Sörmlands leden, både kortare turer på några timmar till längre dagsturer samt även vandringar med övernattning . Då Sörmlands leden är över 100 km lång så finns här mycket att se och njuta av bakom varje krök.

Kortare vandringar: börjar oftast på eftermiddagen runt 16:00 tiden och avslutas mellan 19-20 tiden, oftast rör vi oss i skogarna runt Eskilstuna. Har du aldrig vandrat men vill prova på hur de känns att hålla igång under en längre tid är detta ett ypperligt tillfälle att prova om skorna håller.

Dagsvandringar: Startar oftast upp tidig morgon och avlutas vid kvällningen, under sådana här vandringar rör vi oss ofta en bit ifrån Eskilstuna. En sån här vandring passar bra för dig som har hållit igång med något fysiskt under perioder av ditt liv, och vill ha en liten lagom utmaning för kroppen.

Vandringar med övernattning: Är precis vad de låter som en vandring under 2 dagar, med uppehåll för lunch och mellan mål, bad och annat som kan verka lockande under vandringen. När de är dags att slå läger så finns flera olika boende alternativ, allt från enklare pensionat, vandrarhem och tält.

Vandringarnas upplägg är specifika för varje vandring.

 

Boka tid

Boka din behandling på knappen ovanför

Maj erbjudande.

Spa-fötter 595:- (ord.pris 795:-)

En skön behandling där dina fötter får liv igen. Behandlingen inleds med ett fotbad. Naglarna klipps och formas, skonsam filning av förhårdnader. Behandlingen avslutas med att fötterna och underbenen får en härligt uppfriskande massage.

Boka din behandling på knappen här ovanför

>>Läs mer här

Ge bort en upplevelse

När du köper presentkort hos oss bestämmer du bara beloppet.

Läs mer här >>

Slowclub blogg

Här kan du läsa om de senaste som hänt på slowmotion centret, få tips och njuta mer.

Läs mer här >>