Boka tid

SKRATTYOGA

Kom och få ny inspiration och energi tillsammans. Låt dig motiveras till en gladare tillvaro med skrattet som vapen. Ta del av den senaste forskningen inom skrattets läkande och frigörande egenskaper. Dags att ta skrattet på allvar, ett gott skratt förlänger livet och förändrar också livet, både vårt eget och omgivningens. Vår humor är given i sammanhanget men vi kan också starta skrattet på andra sätt.

I metoden – skratta utan anledning, simulerar vi igång skratt apparaten som är ett feedbacksystem, man kan säga att vi går in bakvägen. Vi använder oss av olika skrattövningar som genom sin uppbyggnad leder till ett intensivt skrattande innan man ens hunnit vänja sig vid metoden. För många kan det kännas ovant och rentav skrattretande att leka skratt på detta vis men rätt snart tar skrattets dynamik över och det är bara att hänga med i allt skratt som uppstår.

Tillsammans med den smittoeffekt som skratt har, genom vår ögonkontakt och vår hörsel, så blir de oftare svårare att sluta än att börja när man väl vant sig vid – skratta utan anledning metoden. Förutom att det är roligt rymmer också varje skratt goda effekter av skilda slag för kropp, själ och i vår kommunikation.

Skratt är ett sätt att få kroppen att återhämta sig, att släppa stress och leva i nuet.

Detta skrattseminarium är uppbyggt på både praktiska och teoretiska övningar. Yogarörelser förenas med skrattövningar och vi skrattar utan anledning tillsammans med varandra. Inga speciella färdigheter eller förkunskaper krävs för detta event men med nyfikenhet kommer du långt.

För bokning och mer info ring 016-14 77 00 eller mejla annsofie@aktiveraspa.se

Boka tid

Boka din behandling på knappen ovanför

Maj erbjudande.

Spa-fötter 595:- (ord.pris 795:-)

En skön behandling där dina fötter får liv igen. Behandlingen inleds med ett fotbad. Naglarna klipps och formas, skonsam filning av förhårdnader. Behandlingen avslutas med att fötterna och underbenen får en härligt uppfriskande massage.

Boka din behandling på knappen här ovanför

>>Läs mer här

Ge bort en upplevelse

När du köper presentkort hos oss bestämmer du bara beloppet.

Läs mer här >>

Slowclub blogg

Här kan du läsa om de senaste som hänt på slowmotion centret, få tips och njuta mer.

Läs mer här >>